BELÆGNING FOR ENHVER SMAG

Vi lægger en flot belægning

20 65 16 03 Kontakt os her

Vi løser alle opgaver i forbindelse med flisearbejde

Kunne du tænke dig at få lagt en ny belægning i din have, indkørsel eller ude foran din virksomhed? Så lad os hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS stå for opgaven.

Vi har mange års erfaring som anlægsgartner, og vi kan lægge enhver form for flisebelægning. Vi løser både store og små opgaver for private, erhverv og offentlige instanser på hele Fyn og i Trekantområdet.

Har du en opgave et andet sted i landet, er du dog også meget velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder.

Indledende dialog og grundig rådgivning sikrer et flot resultat

En belægning er ikke bare en belægning. Der findes rigtig mange forskellige fliser, som du kan vælge imellem, og de kan lægges i utallige forskellige mønstre.

Derfor er det vigtigt for os at have en god, indledende dialog med dig, hvor vi hører om dine ønsker og forventninger til, hvordan den nye flisebelægning skal se ud.

Vi kommer gerne ud forbi til en besigtigelse af det område, hvor belægningen skal etableres, så vi har mulighed for at tilse forholdene og vurdere de forskellige muligheder.

Vi er vant til at tænke kreativt, og vi kommer gerne med rådgivning og vejledning til, hvilke løsninger vi vil anbefale ud fra dine konkrete forhold samt dine ønsker til fliser og mønster. På den måde kan vi sikre, at du får det helt rigtige resultat, der lever op til dine forventninger.

Når vi lægger din flisebelægning, sørger vi for, at du får et flot resultat, hvor både det gode håndværk og den æstetiske finish er i centrum.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din belægning

Har du en konkret opgave, som du kunne tænke dig at drøfte med os, eller som du kunne tænke dig en pris på, hører vi gerne fra dig. Vi står klar med rådgivning og vejledning, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til dine ønsker og forventninger.

Du kan enten ringe til os på , eller du kan skrive til vores e-mail info@ronaes-entreprenoer.dk.

Sidebar

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du en opgave, der skal løses inden for kloakarbejde, betonarbejde eller anlægsarbejde? Så kontakt os hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS. Vi står klar til at løse enhver opgave, uanset størrelse, for både private, erhverv og offentlige instanser.

Vi løser opgaver for kunder på hele Fyn og i Trekantområdet, og ved behov kører vi også gerne ud til kunder i resten af landet.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os