SYN OG SKØNSMAND VED BYGGETVISTER

Vi foretager en uvildig besigtigelse

20 65 16 03 Kontakt os her

Uvildig syn og skønsmand

Hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS fungerer vi som syn og skønsmand i forbindelse med byggesager, hvor der er behov for en uvildig fagperson til at besigtige forholdene omkring en byggesag.

Hvad er en syn og skønsmand?

En syn og skønsmand er en person, som har en høj faglig ekspertise inden for det område, der skal besigtiges. Syn og skønsmanden skal være uvildig og upartisk over for begge parter i sagen for at kunne foretage en besigtigelse og vurdering af den pågældende sag.

Hvornår er det nødvendigt med en syn og skønsmand?

Der kan være mange forskellige situationer, hvor det kan være nødvendigt med en syn og skønsmand. Typisk handler det dog om tvister og konflikter, hvor parter er uenige. Det kan for eksempel være en boligejer og en kloakmester, der er uenige om, hvorvidt det udførte arbejde er udført korrekt.

Formålet ved et syn og skøn er at undersøge forholdene og foretage en uvildig, men faglig vurdering af den pågældende sag, som udformes i en rapport, en såkaldt skønserklæring. Denne kan indgå som et bevis ved en eventuel retssag.

Hvordan foregår det?

En syn og skønsmand kommer ind i billedet, når en af de uenige parter indsender en begæring til Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed om et syn og skøn. Voldgiftsnævnet udpeger herefter en syn og skønsmand, der skal gennemgå al relevant materiale i den pågældende sag samt foretage en besigtigelse, mens alle sagens parter er tilstede.

Til sidst bliver der udarbejdet en skønserklæring, som kan danne baggrund for et eventuelt forlig eller en retssag.

Kontakt os og få fat på en uvildig syn og skønsmand

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at komme i kontakt med en uvildig syn og skønsmand, er du velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon eller ved at skrive til vores e-mail info@ronaes-entreprenoer.dk.

Sidebar

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du en opgave, der skal løses inden for kloakarbejde, betonarbejde eller anlægsarbejde? Så kontakt os hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS. Vi står klar til at løse enhver opgave, uanset størrelse, for både private, erhverv og offentlige instanser.

Vi løser opgaver for kunder på hele Fyn og i Trekantområdet, og ved behov kører vi også gerne ud til kunder i resten af landet.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os