KLOAK TV INSPEKTION – ODENSE, MIDDELFART & FREDERICIA

Vi inspicerer din kloak ved mistanke om problemer

20 65 16 03 Kontakt os her

Kloak TV – få en TV inspektion af din kloak

Ved kloakproblemer kommer Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS gerne ud til dig med vores kloak TV og foretager en TV inspektion af din kloak i Odense, Middelfart, Fredericia og på resten af Fyn. Har du derfor en mistanke om, at der er noget galt med din kloak, eller ønsker du blot at sikre dig, at det hele er, som det skal være, så står vi klar til at hjælpe.

Vi er et autoriseret kloakfirma, og vi har mange års erfaring inden for blandt andet kloak TV.

Vi løser hovedsageligt opgaver for kunder på Fyn og i Trekantområdet, men har du en opgave til os andetsteds, er du velkommen til at tage kontakt til os for at høre, om vi kan løse den for dig.

Hvad er et kloak TV?

Ved installering af et kloak TV kan man finde utætheder, brud, forstoppelser, årsagen til rotteproblemer, mangelfuldt udført kloakarbejde, steder hvor trærødder har ødelagt kloakrør med mere. Det er derfor en god investering, hvis man har mistanke om kloakproblemer.

Få foretaget en grundig inspektion af din kloak

Vi anvender det nyeste udstyr til vores kloak TV i Odense, Middelfart og Fredericia, så du er sikret den bedst mulige løsning. Vi foretager en grundig inspektion af dine kloakledninger og tjekker efter, om der er eventuelle brud eller utætheder i kloakken.

Samtidig er alle vores ansatte veluddannede inden for kloakfaget, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Langtidsholdbare løsninger

Vi lægger stor vægt på at tilbyde langtidsholdbare kvalitetsløsninger til vores kunder, som kan holde i rigtig mange år. Skulle vi under inspektionen af din kloak opdage skader, så står vi naturligvis også klar til at foretage den nødvendige reparation, så din kloak så hurtigt som muligt igen kan komme til at fungere, som den skal.

Kontakt os og hør mere om TV-inspektion eller få et tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde og fordelene ved TV-inspektion, eller har du en konkret opgave, som du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på, hører vi meget gerne fra dig.

Du skal bare ringe til os på telefon eller skrive til vores e-mail info@ronaes-entreprenoer.dk.

Sidebar

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du en opgave, der skal løses inden for kloakarbejde, betonarbejde eller anlægsarbejde? Så kontakt os hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS. Vi står klar til at løse enhver opgave, uanset størrelse, for både private, erhverv og offentlige instanser.

Vi løser opgaver for kunder på hele Fyn og i Trekantområdet, og ved behov kører vi også gerne ud til kunder i resten af landet.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os