MONTERING AF HØJVANDSLUKKE

Vi kommer ud og monterer for dig

20 65 16 03 Kontakt os her

Undgå tilbageløb af kloakvand med højvandslukke

Montering af et højvandslukke kan være den rette løsning, hvis du har problemer med, at vandet fra din kloak løber tilbage i dit toilet eller kælderafløb, når det regner kraftigt. Se i videoen nedenfor hvordan.

Metoden med højvandslukker har til formål at forhindre kloakvandet i at løbe baglæns i kloakken, hvor det kan løbe tilbage gennem toilettet eller kælderafløbet. Det kan ske, når der er kraftige regnvejr, og kloakken ikke kan lede vandet hurtigt nok væk fra din grund.

Monter en højvandslukke og slip for ubehagelige overraskelser

Mange områder i Danmark har de seneste år været ramt af stormflod og skybrud, hvilket har ført til mange oversvømmelser i både kældre og badeværelser. Det kan desværre være en rigtig dyr fornøjelse at genoprette skaderne efter sådanne naturfænomener, men der findes heldigvis en løsning på problemet.

Når du installerer højvandslukke i dine toilletter og/eller kælderafløb forhindrer du, at kloakvandet kan løbe tilbage og oversvømme din bolig. Læs mere her

Effektiv sikring mod oversvømmelse

En montering af et højvandslukke er en simpel løsning til et rigtig træls problem, som mange danskere har måtte kæmpe med de seneste mange år. Dog kræves det, at monteringen foretages af en autoriseret kloakmester – og det er her, vi kommer ind i billedet.

Vi køber og arbejder kun med godkendte højvandslukker fx Urban Water Solutions, så du kan være tryg ved at bruge os, når det gælder om at sikre din bolig mod oversvømmelser.

Grundig og professionel montering af højvandslukker

Hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS tilbyder vi grundig og professionel montering af højvandslukke på Fyn og i Trekantområdet. Den består af et lille stykke kloakrør, som har to klapper indbygget. De fungerer som en sluse, der åbner, når dit spildevand fra huset løber ud, mens den lukker, når kloakvandet udefra løber tilbage.

Autoriseret og over 20 års erfaring

Det er påkrævet, at monteringen af et højvandslukke foretages af en autoriseret kloakmester, og derfor kan du med fordel tage kontakt til os. Vi er et autoriseret kloakfirma, der har eksisteret i mere end 22 år, og vi har i løbet af årene monteret mange systemer for at forhindre, at kloakvandet løber tilbage.

Høj kvalitet og god service

Samtidig lægger vi stor vægt på altid at udføre kvalitetsarbejde og levere god service, så du kan være sikker på at få den helt rigtige løsning ud fra lige netop dine behov og din bolig.

Selvom monteringen af højvandslukker er den billigste løsning, så findes der også andre løsninger, hvis du har problemer med tilbageløb af kloakvand i dit toilet eller afløb. Vi rådgiver dig derfor gerne om, hvilken løsning der vil være den bedste i lige netop dit tilfælde.

Kontakt os og få en pris på montering

Overvejer du at få en professionel montering af et højvandslukke, og kunne du tænke dig at vide, hvor meget det vil komme til at koste dig, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du er også meget velkommen til kontakte os, hvis du har behov for at få gennemgået, hvilken løsning der vil være den bedste for dig og din bolig. Kontakt os på telefon eller e-mail info@ronaes-entreprenoer.dk.

Sidebar

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du en opgave, der skal løses inden for kloakarbejde, betonarbejde eller anlægsarbejde? Så kontakt os hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS. Vi står klar til at løse enhver opgave, uanset størrelse, for både private, erhverv og offentlige instanser.

Vi løser opgaver for kunder på hele Fyn og i Trekantområdet, og ved behov kører vi også gerne ud til kunder i resten af landet.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os