KLOAK-, ENTREPRENØR- OG ANLÆGSFIRMA

Vi leverer arbejde i høj kvalitet

20 65 16 03 Kontakt os her

Om Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS

Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS er et autoriseret kloakfirma, der er særligt specialiseret inden for kloakarbejde, hvor vi kan løse enhver opgave. Vi løser også opgaver inden for beton- og anlægsarbejde, så du kan få en samlet løsning på hele din opgave.

Vores kundekreds dækker både over private boligejere, virksomheder og offentlige instanser, og vi kører ofte ud til kunder i Trekantområdet og på hele Fyn, som har brug for vores ekspertise. Ved efterspørgsel løser vi dog også gerne opgaver i resten af landet.

Erfaren virksomhed med veluddannede ansatte

Vores virksomhed blev etableret af Thomas Rasmussen i 1998, som i 1995 uddannede sig som autoriseret kloakmester. I løbet af årene har vores virksomhed oplevet stor vækst, og i dag har vi mere end 20 ansatte, herunder flere lærlinge. Jesper Dam Buch købte sig ind 1/5 2022, og indgår i den daglige drift og ledelse. I sommeren 2023 købte vi firmaet JE Hansen Entreprenør, der holdt til i Glamsbjerg. Til vores store held, valgte tidligere ejer Jacob Emil Hansen, samt de fleste af hans kollegaer, at komme med til Ronæs.

Alle vores ansatte er dygtige og veluddannede inden for deres respektive arbejdsområder, og du er dermed garanteret at få udført dit arbejde i høj kvalitet, når du vælger os til at varetage din opgave.

5 grunde til at vælge vores firma:

  • Vi lægger vægt på at levere kvalitetsarbejde – hver gang
  • Vores kunders tilfredshed er altafgørende for os, og derfor kan du altid forvente god service
  • Vi sørger altid for at finde den bedste løsning
  • Vi tilbyder døgnservice
  • Vi løser både store som små opgaver

Kontakt os og hør mere om vores firma eller få et tilbud på din opgave

Kunne du tænke dig at høre mere om vores firma eller arbejdsområder, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon , men du har også mulighed for at skrive til vores e-mail info@ronaes-entreprenoer.dk, hvis du ønsker det. Så hører du tilbage fra os hurtigst muligt.

Sidebar

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du en opgave, der skal løses inden for kloakarbejde, betonarbejde eller anlægsarbejde? Så kontakt os hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS. Vi står klar til at løse enhver opgave, uanset størrelse, for både private, erhverv og offentlige instanser.

Vi løser opgaver for kunder på hele Fyn og i Trekantområdet, og ved behov kører vi også gerne ud til kunder i resten af landet.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os