omfangsdræn ronæs kloak

ETABLERING AF OMFANGSDRÆN ODENSE & FYN

Vi monterer drænrør

20 65 16 03 Kontakt os her

Undgå fugtige kældervægge med omfangsdræn

At få etableret et omfangsdræn kan være en god løsning, hvis du har problemer med fugt i din kælder. Det kan vi hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS hjælpe dig med.

Vi er et autoriseret kloakfirma, og vi har mange års erfaring med etablering af omfangsdræn i Odense og på Fyn. Vi løser blandt andet opgaver for omfangsdræn for kunder på hele Fyn og i Trekantområdet. Har du en opgave til os et andet sted i landet, er du velkommen til at tage kontakt til os for at høre, om vi også kan løse din opgave.

Hvad er et omfangsdræn?

Drænsystemet består af dræn, der bliver gravet ned rundt om boligens fundament og ydermuren på huset. Drænet har til formål at lede overskydende vand væk fra dit hus, så du ikke får fugtige kældervægge.

Vandet bliver ledt væk fra jorden og videre over i en regnvandsbrønd, som sørger for at lede vandet helt ud i kloakken.

Installation af højvandslukke

Et højvandslukke er en stump af et kloakrør med to klapper. Disse klapper fungerer som en sluse, der åbner, når spildevand løber ud af huset, og lukker hvis kloakvand presses ind udefra. Højvandslukket placeres for det meste tæt på gulvafløbet som muligt, hvor det skal beskytte mod oversvømmelse.

Hvornår kan det være relevant at få etableret et dræn?

Det kan være en rigtig god løsning at få monteret, hvis du enten kan se eller mærke, at husets sokkel, fundament eller kælderydervægge suger fugt til sig.

Er der fugt i husets fundament, kan det give omfattende skader på huset, og det øger risikoen for råd og svamp i huset, som kan medføre et dårligt indeklima. Har du en kælder i huset, kan den blive så fugtig, at den mere eller mindre vil være ubrugelig som følge af de fugtige og våde vægge.

Har du fugtige eller våde kældervægge, kan vi foruden selve etableringen af drænet også sørge for en grundig behandling af væggene, så du efterfølgende vil kunne bruge din kælder igen.

Hvad koster omfangsdræn i Odense og på resten af Fyn?

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvornår det kan være ideelt for dig at få etableret et dræn? Eller kunne du tænke dig at vide, hvad et omfangsdræn koster dig? Så kontakt os allerede nu på telefon eller e-mail info@ronaes-entreprenoer.dk. Vi udarbejder gerne et tilbud til dig på etableringen.

Sidebar

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du en opgave, der skal løses inden for kloakarbejde, betonarbejde eller anlægsarbejde? Så kontakt os hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS. Vi står klar til at løse enhver opgave, uanset størrelse, for både private, erhverv og offentlige instanser.

Vi løser opgaver for kunder på hele Fyn og i Trekantområdet, og ved behov kører vi også gerne ud til kunder i resten af landet.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os