LASTBIL MED KRAN OG GRAB – OG PLADS TIL CONTAINERE

Godstransport til byggepladser og private

20 65 16 03 Kontakt os her

Lastbil med kran og grab

Vores lastbil kan levere alle former for gods og materiel til f.eks. anlæg af private haver eller containere til f.eks. byggepladser. Vi kan klare enhver opgave – både de helt store og de helt små.

Fordi lastbilen både har kran og grab, er den især oplagt at bruge, hvis der skal fragtes og/eller flyttes tunge materialer over en mur, et hegn, en hæk eller sågar et hus. Vores medarbejdere har fuldstændig styr på håndteringen, så du kan være sikker på, at opgaven bliver udført til alles tilfredshed.

Vi har vognmandstilladelse, hvilket betyder, at vi gerne må køre med andres gods.

Hvad kan vi køre med?

Vi er garant for professionel kørsel og levering af mange forskellige former for gods og materialer, heriblandt:

 • Sand, grus, sten og skærver
 • Haveaffald
 • Alle former for gods
 • Containere (både høje, lave, bredde og smalle)
 • Bortkørsel af affald

Transport til private – slip for besværet

Er du ved at anlægge din have og har i den forbindelse brug for skærver, jord, sand, bark og/eller beton? Eller skal du have bygget en ny terrasse og skal derfor bruge et større parti træbrædder eller tunge fliser?

Så står vi klar til at hjælpe.

Du undgår besværet med hårdt og tungt arbejde. Vi kan både levere dine materialer, og vi kan placere det lige dér, hvor det er nemmest for dig at arbejde videre med.

Hvis din tid og ressourcer er bedre brugt på noget andet, at anlægge selve haven eller terrassen, så gør vi gerne det for dig – det er faktisk én af vores spidskompetencer. Så kan du nøjes med at nyde det flotte resultat.

Hvis du godt kan lide at gøre tingene selv, så kan vi være behjælpelige med bortkørsel af haveaffald og andet affald, når projektet står færdigt.

Transport til virksomheder og byggepladser – professionel håndtering

Vi kommer dagligt på byggepladser på hele Fyn og i Trekantsområdet, så vi ved godt, hvordan man gebærder sig på en professionel byggeplads.

Med vores grab- og kranlastbil kan vi levere alle former for gods, materiel og containere (vi udlejer også containere – se næste afsnit), og vi kan placere det lige dér, hvor I vil have det.

Vi har en høj fagligt stolthed og er garant for professionel håndtering og rettidig levering.

Har du brug for en container til dit byggeprojekt?

Vi har 30 container i alle størrelser, som vi lejer ud både til erhverv og private.

De fleste bygge- og renoveringsprojekter – om det er i privat- eller erhvervsregi – har god brug af en container. Vi har investeret i både åbne og lukkede containere, du kan få leveret til døren, så du ikke behøver bruge tid og ressourcer på det.

Det er en fordel for dig, der gerne vil have:

 • Velholdte containere
 • En nem og fleksibel løsning
 • Hurtig levering
 • Placering, hvor du vil
 • Afhentning efter brug
 • Ingen bindingsperiode

Vi har både små, store, høje og lave containere, så du kan leje en container, der passer perfekt til dine behov. Mere specifikt har vi:

Fra 6-24 m3 i åbne containere

Fra 6-12 m3 i lukkede containere

Vi ved godt, at leje af containere skal gå op i en højere enhed med resten af projektet, og vi tilbyder derfor altid fleksible forhold, når det kommer til planlægning af dit projekt.

Nemmere bliver det faktisk ikke. Så kan du i stedet bruge din tid på det, du er bedst til. Så hvis du har et byggeprojekt eller lignende, kan du trygt overlade container-delen til os. Vi er med dig fra start til slut.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du står og mangler en lastbil med kran og grab, der kan levere dit gods, er du velkommen til at tage kontakt på telefon. Alternativt, kan du skrive en e-mail til info@ronaes-entreprenoer.dk. Vi vender tilbage så hurtigt, vi kan, og alle henvendelser bliver taget seriøst.

Når dine ønsker og behov er klarlagt, sender vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Sidebar

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du en opgave, der skal løses inden for kloakarbejde, betonarbejde eller anlægsarbejde? Så kontakt os hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS. Vi står klar til at løse enhver opgave, uanset størrelse, for både private, erhverv og offentlige instanser.

Vi løser opgaver for kunder på hele Fyn og i Trekantområdet, og ved behov kører vi også gerne ud til kunder i resten af landet.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os