ROTTEBEKÆMPELSE ODENSE,
MIDDELFART & FREDERICIA

Vi fjerner rotterne sikkert og effektivt på hele Fyn

20 65 16 03 Kontakt os her

Professionel bekæmpelse af autoriseret fagmand

Har du brug for professionel rottebekæmpelse i Odense, Middelfart, Fredericia eller på Fyn? Så kontakt Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner. Vi er autoriseret kloakmester, men vi har ikke kun ekspertisen inden for kloaksystemer. Vi har også speciale inden for bekæmpelse af rotter.

Hurtigtformerende skadedyr og smittespreder

Rotter formerer sig utroligt hurtigt. En rotte er kønsmoden, når den er ca. ti uger gammel. En rottehun får i gennemsnit to til syv kuld om året med otte til ti unger i hvert kuld. Drægtigheden varer kun i 22 dage, og hunnen kan blive drægtig igen lige efter. Det betyder, at et enkelt rottepar kan formere sig til helt op til 700-800 rotter på bare et enkelt år.

Rotterne kan ødelægge dit kloaksystem

Rotter forårsager ofte store skader på kloakledninger. Har du mistanke om, at du har rotter på din grund, er det derfor en rigtig god ide at kontakte en professionel rottebekæmper, som samtidig kan inspicere din kloak for eventuelle skader.

Effektiv rottebekæmpelse Middelfart, Fredericia og Odense

Vi har det rette udstyr til at foretage en TV-inspektion af dine kloakledninger, hvilket betyder, at vi hurtigt og effektivt kan lokalisere utætheder og brud. Under TV-inspektionen kan vi også se rotterne på skærmen, hvis de befinder sig nede i kloakledningen, og så sørger vi naturligvis både for at fjerne rotterne og udbedre eventuelle skader.

Lad en professionel bekæmpe rotterne

Det er ikke lovligt selv at kaste sig ud i bekæmpelse af rotter. Det kræver fagfolk med autorisation til at opsætte en rottespærre korrekt og anvende gift. Hvis giften anvendes forkert, kan det øge rotternes resistensudvikling og gøre dem mere modstandsdygtige. Lad derfor altid en professionel rottebekæmper stå for bekæmpelsen, så du kan være helt sikker på, at de bliver håndteret, som de skal.

Kontakt os her – vi rykker hurtigt ud

Hvis du har mistanke om, at der er rotter på din grund, eller hvis du allerede har set rotterne, så tag endelig fat på os. Vi er klar til at rykke hurtigt ud for at bekæmpe rotterne, og samtidig kan vi også undersøge og udbedre kloakken for eventuelle skader.

Vi kan kontaktes på telefon eller e-mail info@ronaes-entreprenoer.dk.

Sidebar

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du en opgave, der skal løses inden for kloakarbejde, betonarbejde eller anlægsarbejde? Så kontakt os hos Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner ApS. Vi står klar til at løse enhver opgave, uanset størrelse, for både private, erhverv og offentlige instanser.

Vi løser opgaver for kunder på hele Fyn og i Trekantområdet, og ved behov kører vi også gerne ud til kunder i resten af landet.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os